Er gaan weer meer toeristen naar Spanje. De costa’s en de Spaanse eilanden zijn vrijwel volgeboekt.  Spanje trekt steeds meer toeristen.

Waarom? veilige bestemmingen worden populairder en dus duurder door de onrust

De vliegtuigcrashes, de aanslagen in Parijs, de onrust in Turkije en de vluchtelingencrisis in Griekenland. Deze ontwikkelingen zorgen voor onrust en de vakantieganger trekt zijn conclusies. De toeristen kiezen voor zekerheid of gaan niet op vakantie.

Spanje

De prijzen in Spanje stijgen tegen de trend in van de laatste jaren. Uiteraard heeft dit consequenties voor de zomervakantie. Er kan een run ontstaan op landen zoals Spanje. Daarom is het verstandig om vroeg te boeken omdat de last minutes naar Spanje schaars zullen zijn.

Onze overheid helpt ons en heeft een webpagina met actuele reisinformatie met adviezen. Hier kun je ook vinden of het gebied veilig is, waar je naar op vakantie gaat. klik hier voor de link met reisadviezen van de overheid.  Er bestaat zelfs een mooie app voor. Door landen favoriet te maken ontvangt u  bericht als er iets verandert in de situatie in dat land. Deze meldingen verschijnen op je scherm. Zo ben je altijd op de hoogte. Klik hier voor de android app of de app voor Iphone of Ipad.

 

Wat vind u van deze blog?
[Gemiddelde: 0]

Pin It on Pinterest

Share This