Gelegen aan de kust van Almería op een meer dan mooie plek met de meeste zonuren en een paar meter van het strand ligt het exclusieve vijf sterren hotel AR Golf Almerimar. Dit hotel is volledig gewijd aan je gezondheid een daadwerkelijke reis voor lichaam en geest.

 

Het exclusieve hotel AR Golf Almerimar presenteert een nieuw concept ‘Reis voor lichaam en geest’. Een exclusief aanbod van weldadige ervaringen voor het evenwicht van lichaam en geest.  De verschillende behandelingen dragen bij aan een optimaal resultaat van ontspanning, voeding en de ontgifting van het lichaam. Wanneer je hier een vakantie boekt boek je een luxe vakantie gericht op het welzijn van je lichaam en geest. Er is een volledig geïntegreerd programma waarbij je verschillende sportieve activiteiten worden aangeboden, een stukje inspanning voor ontspanning. Verder is er een gastronomisch voedingsplan, waarbij je kan genieten van een heerlijke, gezonde en uitgebalanceerde maaltijden. Ook heb je een privé spa tot je beschikking om bij te dragen aan een aantal specifieke gezondheidsdoelen en ontgifting van je lichaam.

 

Verdere faciliteiten voor de reis voor lichaam en geest

Een hydro thermaal circuit, verwarmd zwembad, een fitnesszaal en negen behandelruimtes. Dit alles draagt bij aan de filosofie van het hotel, de reis voor lichaam en geest. Verder worden er verschillende programma’s aangeboden, een combinatie van pilates, yoga, fitnessprogramma’s waarbij het hart en lichaam goed worden gemonitord en de laatste technieken op het gebied van lipomassage met gebruik van Cellu M6 wat zich direct richt op het vet. Algenpakkingen van gezicht en lichaam met gebruik van producten van de firma Thalgo. Aromatherapie en ontspannende massages. Een zeer uitgebreid en compleet pakket voor een bijzondere reis van lichaam en geest.

 

 

Wat kan je nog meer verwachten

De luxe en ontspanning wordt ook volledig doorgevoerd wanneer je in je eigen kamer bent. Een schitterend terras met panoramisch uitzicht, een geweldig bad, een badjas en handdoeken van 100% Egyptisch katoen van Armani, dit alles geeft een heerlijk gevoel van weldaad en draagt bij aan de reis voor lichaam en geest. Wanneer je wakker wordt wacht er een gezond en lekker ontbijt voor je op je eigen kamer. Speciaal geselecteerde producten, Detox sappen en smoothies zorgen voor een gezond begin van je dag. Wat je daarna wacht? Een bezoek aan het golfterrein en massages.

 

Arrangementen

Er worden verschillende arrangementen aangeboden waarbij je kunt kiezen uit verschillende pakketten Welfit Body&Soul. Verblijven voor een weekend, 4 of 7 nachten. De arrangementen zijn op basis van een tweepersoons De Luxe kamer en het is ook mogelijk te kiezen voor een all inclusive arrangement.

Voor meer informatie of om te boeken AR hotel Almerimar

 

 

 

Wat vind u van deze blog?
[Gemiddelde: 0]

Pin It on Pinterest

Share This