Weer in balans

Veel mensen leven op de automatische piloot, dingen doen terwijl je in gedachten heel ergens anders bent. Let er maar eens op. Wanneer je mindful bezig bent betekent dit in feite dat je je volledig bewust bent van het hier en nu en we onze aandacht richten op één ding…waar kan dit beter dan in de schitterende omgeving van Asturia ( helemaal in het noordwesten van Spanje ). Gelegen in het pittoreske dorpje Caleao, in het Redes natuurpark ligt Tierra del Agua. Hier kan je volledig opgaan in het moment en je aandacht richten op het geluid van het kabbelende water of puur en alleen genieten van een zonsondergang. Dit alles in een gebouw volledig in Scandinavische stijl, waar je bewust kan proeven van de heerlijkste smaaksensaties en volledig kan ontspannen in een Spa welke geheel op gaat in de omgeving.

Vind jezelf weer terug en geniet van de eerlijke producten uit de eigen boomgaard, luister naar de geluiden van de dieren of relax bij een Ayurveda massage aan de rivier.Even terugtrekken doe je in 1 van de 11 luxe appartementen en geniet verder op het balkon dat uitkijkt over de prachtige natuur.

Kies wat bij je past

Stilte wandeling

In alle vroegte wordt er onder begeleiding een wandeling gemaakt. Het doel is je persoonlijke energie te verhogen en je geest tot rust te laten komen. Geniet hierbij van de natuur.Onder begeleiding van een therapeut worden er eenvoudige ademhalingsoefeningen gedaan.

Huur een mountainbike

Maak de mooiste tochten door het natuurgebied

Paardrijden

Of je nu wel of niet ervaren bent. Ze helpen je bij het maken van een keuze voor de juiste rit.

Klimmen

Ben je van het klimmen? Pak dan zeker je kans. De omgeving van Caleao leent zich hier uitstekend voor.

Durf jij het aan zoveel ontspanning?

Ze bieden verschillende arrangementen waaronder Pure&Balance en het Weekendarrangement. Afhankelijk van het arrangement dat je kiest, kan je genieten van 1 of meerdere overnachtingen. Ontbijt en/of diner, yoga- of meditatielessen en soms zelf inclusief met een gesprek met hun eigen therapeut. Wij hebben vast voor je geïnformeerd en het is mogelijk de gesprekken in het Engels te voeren.

Waar?

Tierra del Agua  Website

 

Wat vind u van deze blog?
[Gemiddelde: 5]

Pin It on Pinterest

Share This